Ouderen in BewegingOuderen in Beweging
Jong en oudJong en oud
Fit door OefeningFit door Oefening
Jong en oudJong en oud
Diva dichtbijDiva dichtbij

Oranje Fonds

Wie zijn wij

Het Oranjefonds steunde het afgelopen jaar met € 28,7 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

In alles wat wij steunen is de betrokkenheid van vrijwilligers van groot belang; mensen die zich om niet inzetten voor een ander, die hun omgeving leefbaarder maken, maatje of mentor zijn. Om zo te werken aan een samenleving waarin iedereen naar wens en naar vermogen mee kan doen.

Werkgebied

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk.

Criteria

Voor onze criteria verwijzen wij u graag naar onze website. Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust met het Oranje Fonds, tijdens kantooruren, T 030 6564524.

Wijze van aanvragen

Op onze website vindt u onze criteria; aanvragen kunnen uitsluitend worden ingediend via Mijn Oranje Fonds.

Contact

Als u het prettig vindt om eerst met een van onze adviseurs te bespreken of uw project bij ons zou kunnen passen, belt u ons dan gerust, dan helpen wij u verder. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 6564524. U kunt ook een mail sturen naar info@oranjefonds.nl.

Ons adres en overige gegevens vindt u op http://oranjefonds.nl.

Disclaimer
AIM Communication Webdesign: AIM Communication
Webbeheer