BurendagBurendag
Samen op padSamen op pad
Topaz feestTopaz feest
Fit door OefeningFit door Oefening
Ouderen in BewegingOuderen in Beweging

FNO

Wie zijn wij

FNO vindt dat een kwetsbare gezondheid een volwaardig leven niet in de weg mag staan. Daarom zetten wij ons in voor het vergroten van kansen, op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. Dit doen we door het samenbrengen van partijen, het verzamelen en delen van kennis, en door het financieren van projecten.

Om echt een verschil te kunnen maken, richten we ons met vier programma's op mensen die om verschillende redenen kwetsbaar zijn. Een van die programma's is Meer Veerkracht, Langer Thuis.

Werkgebied

FNO ondersteunt projecten door het hele land.

Criteria Programma Meer Veerkracht, Langer Thuis

Met Meer Veerkracht, Langer Thuis wil FNO alleenstaande ouderen met een beperking in staat stellen zo lang mogelijk prettig en zelfstandig thuis te laten wonen. Meedoen en bewegen staan daarbij centraal. We financierden de afgelopen jaren meer dan honderd projecten. De geleerde lessen en succesvolle aanpakken halen we op en willen we breed delen. Zo ontstaat een duurzame beweging naar meer veerkracht en kwaliteit van leven voor alleenstaande, thuiswonende ouderen met een beperking.

Doelgroep

Ouderen 65+, alleenstaand, zelfstandig wonend, één of meer beperkingen, niet dementerend.

Doel

De projecten dragen op een directe manier bij aan het vergroten van sociale activiteit en/of bewegen en mobiliteit.

Betrokkenheid Ouderen

Ouderen zijn vanaf de opzet bij de projecten betrokken.

Nieuwsbrief

Wilt u weten welke initiatieven er de afgelopen jaren zijn ondernomen en wat we hiervan kunnen opsteken om bij te dragen aan prettig langer thuis wonen voor ouderen? Onze nieuwsbrief inspireert u met mooie praktijkvoorbeelden, laat u profiteren van de vergaarde (wetenschappelijke) kennis en brengt u op nieuwe ideeën.

Wijze van Aanvragen

De subsidierondes voor Meer Veerkracht, Langer Thuis zijn voorbij. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Contact

Meer Veerkracht, Langer Thuis
Hanneke Marcelis, programmasecretaris.
http://www.fnozorgvoorkansen.nl/meer-veerkracht-langer-thuis/
Hanneke_Marcelis@fondsnutsohra.nl of 085 – 0403260. 

Op onze website vindt u alle projecten van Meer Veerkracht, Langer Thuis en tevens informatie over de andere programma's van FNO: www.fnozorgvoorkansen.nl

Disclaimer
Azim DezignWebdesign: AzimDezign.nl
Webbeheer